Tigara electronica si celebritatea

Tigara electronica este folosita in multe filme; filmul in care a aparut prima oara fiind: ,,The Tourist” – film care il are in rol principal pe Johnny Depp, el fiind si cel care fuma tigara electronica. Dupa aceasta aparitie, multe celebritati si staruri de la Hollywood s-au afisat public fumand tigari electronice. De asemenea, se spune ca tigara electronica ar fi un trend nou la Hollywood. Actorul Leonardo DiCaprio fiind un exemplu bun de urmat, si el fiind actualmente tot un fumator de tigara electronica, dupa ce a facut tranzitia de la tigari obisnuite.

De curand, tigara electronica isi face aparitia si in ,,Alcatraz”, un serial TV. Chiar si intr-un serial destinat femeilor intalnim tigarile electronice, si anume in serialul: ,,Real Housewives of Beverly Hills”, un serial foarte apreciat de catre femei.

Tigarile electronice au devenit un trend nu numai la Hollywood, ci si in Romania – mai multe vedete apeland la tigara electronica. Un exemplu romanesc ar fi cantaretul Connect-R, surprins in clubul Princess fumand tigara electronica. El declara ca ar incerca sa se lase de acest obicei nociv – fumatul, folosind tigara electronica, dupa ce a incercat mai multe metode care nu au avut efectul dorit.