Sfaturi pentru a imbunatati performanta bateriei de tigara electronica

Imbunatatirea performantei bateriei pentru tigara electronica

La aparitia primelor tigari electronice se foloseau bateriile clasice de tip AA, C sau D. Inlocuirea acestora intr-un ritm destul de des presupunea o pierdere de bani dar si de timp.

Din fericire, tehnologia evolueaza constant astfel incat si industria de tigari electronice nu a stagnat ci a evoluat; bateriile de tip Litium-Ion Polimer, reincarcabile, fiind folosite acum pentru tigarile electronice.

Bateriile de tip Litium-Ion Polimer reincarcabile sunt mult mai utile si economice, nemaifiind nevoie sa cumparati baterii noi de fiecare data cand se consuma, ci fiind nevoie doar de a le reincarca.

Pe langa acest aspect, bateriile de tigara electronica mentionate mai sus, au o durata de viata foarte buna – fiind catalogate drept bateriile cu cea mai lunga durata de viata.

Pentru a imbunatati performanta bateriei de tigara electronica, va recomandam urmatoarele lucruri:

1. Sa aveti mare grija de baterie:

Incercati sa feriti aceasta baterie de sursele de caldura, sub nicio forma sa nu intre in contact cu apa, de asemenea a se feri de lovituri si cazaturi.

2. Inainte de descarcarea completa a acesteia, incarcati bateria:

Este usor vizibil atunci cand bateria este pe terminate, tigara electronica scotand vapori intr-o masura mai mica. Asadar, atunci cand bateria este aproape descarcata, inlocuiti-o cu o baterie noua. Daca inainte de a se descarca bateria, o reincarcati, acest “truc” va creste durata de viata a bateriei considerabil.

3. Folositi bateria in mod regulat

Bateriile de tip Litium-Ion sunt create pentru a fi folosite in fiecare zi. De aceea, acest tip de baterii se folosesc si la telefoanele mobile, pe langa tigari electronice.