Tigara electronica benefica pentru bolnavii de cancer pulmonar

Cancerul pulmonar este conform statisticilor cea mai intalnita si raspandita forma de cancer din Romania. In fiecare an, 33.000 de romani sunt victime fatale ale cancerului pulmonar, iar alte 7.000 de cazuri sunt descoperite.  Din pacate, in 80% dintre cazuri, cauza comuna a acestor statistici ingrozitoare este.. fumatul.

Ingrijorator este faptul ca mai mult de o jumatate din bolnavii de cancer pulmonar se prezinta la medic in stadii avansate, cand este deja prea tarziu. Statisticile arata si faptul ca 1 din 5 oameni bolnavi de cancer pulmonar continua cu acest viciu, fumand in continuare in ciuda bolii de care sufera. Tigara electronica poate ajuta aceste persoane, care sufera de cancer pulmonar si care fumeaza in continuare.

Este un lucru inspaimantator si inconstient faptul ca acesti oameni, stiind ce boala au si cauza, fiind in tema si cu situatia lor de sanatate precara, continua sa fumeze.

Aceste persoane bolnave de cancer pulmonar si-ar putea usura situatia daca ar renunta la fumat. Cu ajutorul acestor tigari electronice, s-ar putea lasa de fumat si si-ar reduce din suferinta, de asemenea si-ar lungi perioada de viata. Conform unor studii, bolnavii de cancer pulmonar care renunta la fumat in momentul diagnosticarii, isi prelungesc rata de supravietuire. Utilizarea tigarii electronice in acest caz este una din cele mai buna miscari, cu siguranta este o metoda perfecta pentru a renunta la fumat.

Daca ar incerca aceste tigari electronice, cu siguranta exista mai multe sanse de reusita in lupta contra fumatului. Organismul bolnavilor de cancer pulmonar vor reactiona mult mai bine la tratament; respiratia, circulatia sangelui dar si alte lucruri vitale organismului vor fi la parametrii normali – ai unui nefumator.

Fumatul pasiv in cazul acestor bolnavi de cancer pulmonar este de asemenea foarte nociv, facandu-le si mai rau. Cel mai recomandabil lucru pentru fumatorii care sufera de aceasta boala ar fi sa renunte la fumat, cu ajutorul unei tigari electronice. De asemenea, este recomandabil si foarte util ca renuntarea la fumat sa se faca o data cu rudele, pentru a nu mai exista nici fumatul pasiv si pentru a stopa un viciu fatal ce face victime de foarte mult timp.