Tigara electronica, inventia revolutionara a secolului 21

Tigara electronica este in mod cert o inventie revolutionara a secolului 21, avand parte de foarte mult succes datorita efectelor benefice pe care le are. In timp ce tigarile electronice se simt si au un gust rafinat si asemanator cu cel al tigarilor obisnuite, ele livreaza vapori care contin nicotina impreuna cu arome deosebite. In principiu, tigara electronica reprezinta o modalitate de a inhala nicotina fara scrum, fara fum iritant si miros neplacut impregnat in haine si par. Totodata, utilizatorii de tigari electronice nu mai au de a face cu interdictiile ce tin de tigari obisnuite, interdictii care au inceput sa devina din ce in ce mai aspre in ultima vreme.

Care este secretul tigarilor electronice pentru faptul ca reusesc sa ofere aceeasi satisfactie si placere ca tigarile obisnuite din tutun, insa fara efecte negative? Raspunsul este unul simplu, defapt nu este niciun secret, tigarile electronice sunt dispozitive anti-fumat care functioneaza cu ajutorul unei baterii speciale care incalzeste o solutie (e-lichid) care nu contine substante nocive sau cancerigene, contrar tigarilor obisnuite.

Aspectul financiar este unul important de asemenea, este mult mai ieftin si sanatos vapatul tigarilor electronice. Au fost efectuate numeroase studii care demonstreaza faptul ca tigara electronica va poate ajuta sa economisiti pana la 70% din banii care ar fi fost cheltuiti in mod normal pe tigari obisnuite, lunar.

Cu ajutorul tigarilor electronice, zona pentru fumatori este in principiu, aproape oriunde. Tigarile electronice pot fi folosite in mare parte oriunde, in locuri precum birou, restaurant, club, metrou, mall, dar chiar si in aeroport. Tigara electronica emana vapori, nemaifiind vorba de fum precum era vorba in cazul tigarilor obisnuite; cu tigara electronica nu exista fum de tigara care sa deranjeze persoanele din jur. De asemenea, nu mai este nevoie sa iesiti afara pentru a putea fuma, in special iarna. Tigarile electronice au numeroase avantaje printre care si faptul ca sunt convenabile si accesibile, eco-friendly dar si acceptate de restul lumii.