Studii despre tigara electronica

Studii despre tigara electronica

Astazi v-am pregatit o lista cu studii despre tigara electronica, studii foarte importante despre care este important sa stiti.

Exista numeroase critici la adresa tigarilor electronice, una dintre principalele critici se refera la faptul ca nu exista suficiente informatii despre tigara electronica, si totodata nu exista suficiente studii despre aceasta. Persoanele care folosesc aceasta critica, probabil ca nu se uita la televizor, nu urmaresc stirile si/sau nu citesc informatii si studii de pe internet despre tigarile electronice.

Studii si informatii se gasesc pe internet, important insa este sa dam crezare doar celor care trebuie, adica studiilor si informatiilor care provin de pe un site respectabil si cu autoritate, o sursa de incredere.

Va voi prezenta lista de studii importante si majore despre tigara electronica:

  • Studiu despre tigara electronica. Studiu realizat de Food and Drug Administration (FDA)

Acesta este probabil unul dintre cele mai cunoscute studii, fiind cu siguranta in topul celor mai controversate. Din pacate, nu multi stiu exact cum au decurs cu adevarat lucrurile si care sunt rezultatele studiului. Studiul a avut ca scop analizarea continutului cartuselor de la doua companii producatoare de tigari electronice. Cercetatorii au descoperit faptul ca unul dintre cartusele analizate continea dietilen glicol si nitrozamine, substante specifice tutunului. Mai apoi, FDA si presa a concluzionat ca tigara electronica este cancerigena, nimic mai FALS, demonstrandu-se ulterior faptul ca tigara electronica nu este cancerigena.

  • Studiu despre efectele tigarii electronice asupra inimii

Acesta este un alt studiu important, studiu realizat de catre o echipa de cercetatori din Atena. Echipa a testat un grup de 20 de persoane fumatoare, persoane tinere, care au fost puse sa fumeze o singura tigara din tutun, contra unui grup de 22 de persoane care au fost puse sa vapeze tigara electronica timp de 7 minute. S-a descoperit faptul ca tigara electronica nu are efecte semnificative asupra inimii utilizatorilor.

  • Studiu efectuat de Organizatia Mondiala a Sanatatii – vaporii de la tigara electronica nu afecteaza hemoleucograma completa a sangelui

Acest lucru, traducand din termeni medicali inseamna faptul ca tigara electronica nu afecteaza starea generala de sanatate a persoanelor care utilizeaza tigara electronica.