Tigara electronica va creea o noua generatie de fumatori

Tigara electronica a creat o noua generatie de fumatori. Aceasta este formata din fumatori care imbratiseaza deja tehnologia in mai multe domenii din viata lor. Fumatorii sunt atat tineri dar si persoane mai in varsta care doresc sa isi schimbe stilul de viata cu unul mai sanatos. Motivele pentru ca fumatori apeleaza la tigari electronice sunt nenumarate: o sanatate mai buna, costuri mai mici, eliminarea mirosurilor neplacute, eliminarea poluarii etc.
Exista o multitudine de modele de tigari electronice din care fumatori pot alege. Acestea au fost create pentru a satisface chiar si ce mai inraiti fumatori. Utilizarea unei tigari electronice permite utilzatorului sa inhaleze nicotina, insa fara alte 4000 de substante cancerigene cum se gasesc in tigarile din tutun. In plus, tigara electronica poate fi folosita in multe locuri publice in care fumatul este interzis.
Puteti folosi tigara electronica intr-un pub, la restaurant, la locul de munca in statiile de metrou si in multe alte locuri unde fumatul este interzis. Acest lucru este posibil pentru ca tigara electronica nu scoate fum deoarece nu aceasta nu implica arderea. Tigara electronica foloseste un atomizor si o baterie pentru a vaporiza e-lichidul aflat in cartus. Vaporii expirati sunt inofensivi si inodori. Prin urmare, cei din jurul dvs. nu vor mai fi nevoiti sa fumeze pasiv si nici nu vor fi expusi la toate riscurile pe care le implica acesta.
Pe de alta parte, aceasta noua tehnologie implica si costuri mai mici. Componentele unei tigari electronice care trebuiesc achizitionate lunar sunt mult mai ieftine decat tigarile din tutun. Scumpirea tigarilor din tutun a determinat multi fumatori sa renunte la fumat. Fumatul a devenit un viciu scump nu numai in Romania dar si la nivel mondial.
Aceasta noua generatie de fumatori este in crestere. Pana in prezent se estimeaza ca numarul utilizatorilor de tigari electronice se ridica la cateva milioane.