Tigari electronice Vipercig in magazine Internity

Dorim sa dam o veste buna tuturor vaperilor, persoanelor fumatoare si nefumatoare. Tigari electronice Vipercig pot fi gasite incepand cu aceasta saptamana, in magazinele Internity. Toate persoanele fumatoare care isi doresc sa renunte la viciul fumatului sau care doresc sa incerce experienta vapatului, o experienta lipsita de riscuri, isi pot achizitiona tigari electronice Vipercing din magazine Internity.

Internity este un lant de magazine din Romania, unul dintre cele mai mari la nivel national, situandu-se printre liderii de piata de telefonie mobila si comunicatii. Internity a semnat de curand un contract de distributie cu brandul Vipercig, una dintre cele mai mari si importante companii de tigari electronice la nivel mondial.

Magazinele Internity apartin de firma Avenir Telecom Romania, din grupul international Avenir Telecom. Avenir Telecom este unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente si servicii de telecomunicatii din Europa, avand peste 680 de magazine deschise in 6 tari: Romania, Bulgaria, Spania, Marea Britanie, Portugalia, Franta. Grupul francez este totodata listat si la Bursa de Valori din Paris, fiind intr-o continua consolidare a pozitiei pe piata de telefonie mobila, prin strategia sa multi-channel de retailer si de distribuitor.

Internity se poate lauda cu o experienta pozitiva in comercializarea tigarilor electronice pe piata din Franta, reprezentantii acestui lant de magazine au ales un brand de top in industria tigarilor electronice pe plan mondial, nimeni alta decat compania Vipercig.

In felul acesta, toti fanii Vipercig, toate persoanele fumatoare pot cumpara doua dintre cele mai bune tigari electronice din lume, tigara electronica iVIP – prima tigara electronica inteligenta din lume de altfel si tigara electronica CE4 Plus, din magazinele Internity.

Totodata in aceste magazine se vor gasi si consumabile pentru tigara electronica, inclusiv e-lichide din gama Vipercig.

Tigari electronice Vipercig vor fi disponibile in 6 magazine Internity, si-anume: in 3 magazin din Bucuresti (Magazinul Unirea, Vitantis Mall si Magazinul din Calea Mosilor), 3 in provincie – Constanta (Carrefour), in Focsani (Carrefour) si in Craiova (Kaufland).

Cu ajutorul magazinelor Internity, tigara electronica Vipercig este accesibila in toata tara.