Tigara electronica CE4 Plus – Parerea mea

Salutare, vaperilor!

Astazi vom discuta putin despre un model pe care l-am incercat recent; si-anume, despre: Tigara electronica CE4 Plus. Am testat personal acest model din dorinta de a vedea care sunt punctele sale forte si daca este intr-adevar atat de buna pe cat am tot auzit si citit pe net.tigara electronica ce4 plus

Review tigara electronica CE4+

In primul rand, o sa ne legam de pretul acestui model. Pretul nu mi s-a parut exagerat, ba dimpotriva, e un pret destul de echilibrat si accesibil pentru toate buzunarele, de la tineri pana la pensionari. L-am gasit la 155 de lei noi (RON) pe Vipercig, un magazin online de tigari electronice pe care il stiam de mai demult ca e ok.

Legat de pret, am vazut ca au pus si ei accent pe acest aspect, prezentandu-l ca pe un avantaj; ceea ce si e.

Am comandat, am primit a 2a zi prin curier, totul ok; la telefon am discutat cu un reprezentat de al lor foarte amabil, deci au un mare plus per total cei de la Vipercig.

Despre colet ce pot spune – tigara electronica vine cu un clearomizor misto – clearomizorul CE4+ despre care am tot citit pe net ca ar fi unul dintre cele mai “performante” clearomizoare din ultima perioada. Un mare plus al clearomizorului, pe care l-am aflat dupa ce am folosit tigara electronica, este faptul ca vaporii degajati sunt destul de duri, avand in vedere faptul ca mie imi placeau tigarile mai tari – am vazut lucrul asta ca pe un bonus.tigara electronica ce4 plus

Pe site, ei spun ca acest clearomizor se preteaza cel mai bine pentru fumatorii de tigari tari (corect) dar ca poate fi utilizat la fel de bine si de persoanele care prefera tigari mai slabe (din nou, destul de corect). Alt lucru misto legat de clearomizor este ca e servisabil, deci nu mai e nevoie sa platesc non-stop clearomizoare, ci doar pastile care se schimba oricum. SUPER!

In cadrul kitului, am mai gasit si un acumulator Vipercig cu filet 510 de 650 mAh, destul de optim. Initial, am crezut ca nu o sa-mi ajunga bateria o zi intreaga dar pana la urma a fost ok. De la 7 dimineata pana pe la 8 seara m-a tinut, dar am avut si o zi mai stresanta in care am vapat poate mai intens. Alta faza interesanta la bateria tigarii electronice (acumulator) este ca are un sistem de blocare prin 5 click-uri, deci la 5 apasari se porneste si se opreste “jucaria”.

In pachet mai erau si 2 pastile de CE4+, 1 incarcator USB 2.0, 1 adaptor pt incarcare de la priza, 1 sticluta de e-lichid si 1 manual de utilizare.

Dupa 1 saptamana de utilizat CE4+ pot spune cu siguranta ca mi s-a parut o tigara electronica destul de buna si performanta, deci ce am citit pe net s-a dovedit a fi adevarat – acest model e bun. Totodata, tin sa le multumesc si celor de la Vipercig pe care i-am mai intrebat la telefon una-alta despre CE4+, mi-au raspuns foarte pe larg – exact cum ii si rugasem.

Pun un filmulet video si cu  prezentarea tigarii electronice, filmulet preluat de pe site-ul Vipercig: