Lichide pentru tigari electronice Dekang

Comercializam lichide pentru tigari electronice de la cel mai mare producator de e-lichide din lume, Dekang Biotechnology Co. Avem e-lichide de calitate disponibile in mai multe arome.

E-lichidul pentru tigara electronica este foarte important. Daca nu alegem un e-lichid potrivit este posibil ca acesta sa nu ne fie de ajutor in incercarea de a renunta la fumat.

Acesta de regula este compus dintr-un amestec de apa distilata, glicerina vegetala, nicotina si arome. Cel mai mare producator la nivel mondial de lichide pentru tigari electronice este Dekang. Pentru ca multi nu stiu cine este Dekang ne-am gandit sa va facem o scurta prezentare a companiei.

Changning Dekang Biotechnology Co este compania care produce atat binecunoscutele e-lichide Dekang dar si tigarile electronice si e-lichidul Bogetech. Sunt practic doua departamente in cadrul aceleiasi firme, insa au nume diferite. Compania Changning Dekang Biotechnology Co produce 60.000 de litri de lichide pentru tigari electronice pe luna. Asta inseamna 2 milioane de sticulte de 30 de ml. Fabrica de la Dekang este renumita pentru normele de igiena stricte pe care le are dar si pentru testele bacteriologice care au loc zilnic.

Este important de stiut faptul ca e-lichidele care nu sunt testate, care nu sunt de calitate pot aduce neplaceri utilizatorilor. De aceea este bine de stiut cum se fabrica lichidele pentru tigari electronice si care sunt recunoscute ca fiind bune.

Tigara electronica Nr 1 comercializeaza e-lichide Dekang de cea mai buna calitate si realizate in conditii de maxima de igiena. Avem lichide pentru tigari electronice disponibile in diferite concentratii de nicotina astfel: no (fara nicotina), low (concentratie scazuta de nicotina), medium (concentratie medie de nicotina) si high (concentratie mare de nicotina). De asemenea, avem o paleta larga de arome prezente in e-lichide, de la arome clasice de tutun la arome de fructe.