Catherine Zeta Jones a renuntat la fumat cu tigara electronica

Catherine Zeta Jones a declarat fericita ca a reusit sa renunte la fumat. Decizia de a renunta la fumat a venit dupa ce sotul ei Michael Douglas a dus o lupta dura cu cancerul la gat. De cand aceasta s-a imbolnavit, Catherine a inceput sa aibe un stil de viata cat mai sanatos si a renuntat la fumat. Michael Douglas, a spus ca boala sa se datoreaza anilor de baut si fumat. Actorul, in varsta de 65 de ani, a fost diagnosticat cu cancer in gat in stadiu avansat.

Din pacate pentru Douglas este prea tarziu sa mai previna astfel de boala. Iar, sotia sa Catherine, abia dupa ce a realizat probabil, cum poate dauna fumatul sanatatii a renuntat la fumat cu tigara electronica. Catherine a fost surprinsa folosind o tigara electronica si a declarat ca aceast dispozitiv a ajutat-o sa isi satisfaca dependenta de nicotina in ultimele 6 luni.

Studiile arata ca, dupa o perioada de fumat de peste 10 ani, femeile fumatoare sunt predispuse, garantat, la cancer ovarian in viitor. Toate aceste studii sunt facute pentru a informa fumatorii de pericolele pe care le reprezinta fumatul si pentru a-i determina sa renunte la fumat.

Pe langa cancerul ovarian femeile sunt afectate de fumul de tigara si fizic. Fumul de tigara imbatraneste pielea, ingalbeneste dintii si se impregneaza pe haine si in par. Tigara electronica este un dispozitiv care le ajuta pe femei sa isi mentina sanatatea dar si aspectul fizic.

Catherine Zeta Jones nu este singura vedeta care a reusit sa renunte la fumat cu tigari electronice. Printre vedetele de la Hollywood care folosesc tigari electronice se numara si Leonardo DiCaprio, Katherine Heigl si Charlie Sheen.