Cum s-a desfasurat Ziua Mondiala a Aburitului de Tigari Electronice

Joia trecuta, pe 22 martie 2012 am sarbatorit cu totii pentru prima oara – “Ziua Mondiala a Aburitului de Tigari Electronice” – o zi stabilita pentru sarbatorirea unei inventii foarte practice si anume tigara electronica, un “gadget” am putea spune, care ne salveaza de la riscurile si nocivitatea unei tigari clasice; un motiv in plus pentru desfasurarea acestei zi mondiale a aburitului, recomandarea, promovarea si propagarea ideii de tigara electronica ca alternativa perfect sanatoasa in locul fumatului.

Evenimentele s-au tinut lant incepand de joi (Ziua Mondiala a Aburitului de Tigari Electronice) pana in weekend, in 9 tari. Desi organizatorii se asteptau la participarea mai multor tari, cu toate acestea – evenimentul a fost clar un succes, avand in vedere si faptul ca a fost prima editie iar majoritatea nu a avut timp sa afle de eveniment.

SUA si Europa de Vest sunt locurile in care evenimentele au fost cele mai proeminente. Acest lucru fiind subinteles, avand in vedere faptul ca Marea Britanie si bineinteles, SUA, sunt pietele cele mai mari pentru comercializarea tigarilor electronice – acolo fiind cei mai multi utilizatori.

De asemenea, un alt factor care confirma succesul evenimentului este faptul ca site-ul oficial al evenimentului in sine a declarat ca producatorii de tigari electronice au inregistrat cresteri semnificative ale vanzarilor.

Scopul acestui eveniment a fost atins, deci, in concluzie a fost un succes ceea ce nu poate decat sa ne bucure!