Investitie gigantica intr-un brand de tigari electronice

Tigara electronica, desi efectele si beneficiile ei sunt reale, tigara electronica reprezinta un pericol gigantic pentru companiile ce producatoare de tigari (clasice) precum si companiile farmaceutice (cu medicamente si metode anti-fumat). Tigara electronica, datorita beneficiilor ei si numeroaselor avantaje, este sabotata prin studii false, stiri negative precum si alte lucruri cu tenta de anti-reclama, targetul acestor lucruri fiind acela de a pastra fumatorii la tigarile clasice.

O companie ce vinde tigari electronice a primit 20 de milioane de dolari pentru promovarea brandului. Investitorii sunt Greenwich, compania care comercializeaza tigari electronice si care a primit acea suma de bani este o companie din America, se numeste Soterra Inc., dba NJOY.

Cu siguranta, sumele difera foarte mult, dintre sumele din afara si sumele din tara. Insa si marimea pietei de tigari electronice, piata de tigari electronice fiind clar mai mare in America decat in Romania, fiind si foarte populara in America.  Un argument evident ce confirma faptul ca tigara electronica este foarte populara in America, este simplul fapt de a investi 20 de milioane de dolari pentru promovarea unui brand de tigari electronice, raportat la Romania, discrepantele sunt mai mult decat semnificative.