Tigara electronica a reusit sa combata emfizemul pulmonar

Documentandu-ma in legatura cu noile descoperiri despre tigara electronica, am aflat despre o poveste de viata foarte interesanta dar si dramatica din pacate. Aceasta poveste de viata apartine unei doamne ce sufera de emfizem pulmonar. Povestea este intr-adevar tragica si dramatica, insa cel mai eficient si bine ar fi sa ne axam pe partile pozitive. Desi bolnava de emfizer pulmonar, aceasta doamna a reusit sa se lase de viciul numit fumat, cu ajutorul unei tigari electronice, atat.

Emfizemul pulmonar este o boala de plamani, fiind una din cele mai des intalnite afectiuni ale plamanilor. Boala aceasta face parte din categoria bolilor incurabile din pacate. Emfizemul pulmonar apare in majoritatea cazurilor in urma unei bronsite obstructive sau cronice la fumatorii cu varsta ce depaseste 50 de ani.

Emfizemul pulmonar este rezultatul dezastruos al distrugerii tesutului pulmonar, a arhitecturii tesutului pulmonar mai exact; peretii dintre alveole si caile aeriene mici. In stadiul avansat al acestei boli, efortul de a expira este enorm, simplul act al respiratiei fiind foarte epuizant.

In cele mai multe dati, fumatul starneste boala emfizemului pulmonar cronic, insa din fericire nu si in cazul in care vorbim de tigari electronice.

Exista tratament, insa nu este suficient – fiind doar o incetinire a evolutiei bolii, insa nu un remediu, boala fiind incurabila.

Foarte impresionant cred ca veti considera si dvs. faptul ca respectiva doamna a reusit sa renunte la fumat, intr-un final, prin tigara electronica. Pana sa descopere tigara electronica, ea trecand prin nenumarate etape false, tratamente fara rezultat, alternative ale fumatului ce au costat-o timp si bani, pansamente care nu au ajutat-o si diverse alte modalitati, care nici macar nu au adus-o aproape de rezultatul dorit. Intr-un final, tigara electronica a fost si este cea care a reusit s-o elibereze de calvarul acestui viciu, fumatul.