Tigara electronica Lipstick Elipse Vipercig, o tigara electronica pentru femei

Tigara electronica Lipstick Elipse Vipercig este o tigara electronica special creata pentru doamnele care vor sa renunte la fumatul tigarilor clasice, nocive, in favoarea tigarilor electronice – tigari electronice absolut inofensive, ba chiar benefice in diferite moduri, precum stimularea si marirea capacitatii memoriei (asa cum a fost demonstrat de un studiu, despre care am vorbit intr-un articol precedent).

Dupa cum probabil stiti, femeile sunt pretentioase cand vine vorba de tinuta, eleganta si lucruri ce tin de aspect si estetica. Acest lucru este foarte bun, dar si un factor foarte important ce a fost luat in considerare atunci cand designul pentru Tigara Electronica Elipse Lipstick Vipercig a fost creat.

Aceasta tigara electronica imita foarte bine forma unui ruj, ceea ce este util pe cat mai multe planuri.

Desi tigara electronica Lipstick Elipse Vipercig este folosita si de barbati, acest produs este creat special pentru femei. Vipercig a dorit sa sublinieze si prin numele tigarii electronice faptul ca aceasta tigara electronica este special dedicata femeilor, numele fiind “Lipstick”.

Tigara electronica Elipse Lipstick Vipercig dispune de o baterie de 350mAh, aproximativ dubla fata de tigara electronica DSE901.

Datorita capacitatii bateriei si nu numai, aceasta tigara electronica va satisface fumatoarele de peste un pachet pe zi cat si fumatoarele de sub un pachet pe zi.

Dimensiunea acestei tigari electronice respecta proportiile unei tigari normale, vorbind despre tigarile clasice tip “scurt”, comparand cu tigara electronica DSE901, acest produs este mai mic.

Tigara electronica Elipse Lipstick Vipercig vine cu tehnologia Tank, tehnologia Tank presupune faptul ca dispune de un rezervor care se umple cu (e-)lichid. Aceasta tehnologie va scuteste de nevoia de a umple cartusul dupa cateva serii de pufaituri. Un astfel de rezervor plin de lichid poate ajunge o zi intreaga, in cazul in care nu se fumeaza exagerat de mult.

Industria de tigari electronice incepe sa se dezvolte din ce in ce mai mult, dezvoltand modele noi de tigara electronica pentru a satisface toate nevoile, creand produse pentru fiecare sex in parte, precum si pentru fiecare tip de fumator.

Un alt avantaj il constituie butonul de la tigara electronica Elipse Lipstick Vipercig, si-anume, acest buton atunci cand se aprinde – lumineaza in 3 culori in functie de puterea bateriei. Astfel veti sti cu exactitate cat va mai tine bateria. Culorile sunt urmatoarele: albastru, albastru cu portocaliu si portocaliu.

Gustul acestei tigari electronice este unul fin si placut, transformand fumatul (despre care se stie ca este un viciu si o patima), intr-un adevarat moft si rasfat lipsit de nocivitate.