Tigara electronica si Europa de Est

Tigara electronica a devenit deja un fenomen foarte raspandit, insa, nu doar romanii si Romania imbratiseaza tigara electronica. Tigara electronica se raspandeste rapid, castigand Europa de Est.

Cehia este un exemplu foarte bun: in Cehia, desi fumatul este inca permis in locurile publice, sute de mii de oameni au semnat o petitie conform careia roaga Guvernul sa interzica fumatul in locurile publice. Cu siguranta, printre cei care au semnat petitie sunt si sute de mii de fumatori de tigari electronice, care au renuntat la fumatul tigarilor clasice, in favoarea tigarilor electronice.

Anul acesta, in Cehia s-au inregistrat cifre foarte mari de vanzari pentru tigarile electronice.

Ungaria, pe de-alta parte, a interzis deja – chiar de curand, fumatul in locurile publice. Maghiarii care doresc sa nu intre in conflict cu legea, precum si cei care doresc sa scape de viciul fumatului (tigarilor clasice – despre care se stie deja ca sunt foarte nocive) pot incerca sa fumeze tigari electronice (despre care, de asemenea, se stie ca sunt chiar sanatoase).

Nici Bulgaria nu doreste sa ramana mai prejos decat restul listei de mai sus, luna aceasta au adoptat o lege care interzice in mod clar si definitiv fumatul in locuri publice inchise.

Aceste lucruri sunt foarte bune, inseamna pasi inainte catre un stil de viata sanatos si catre promovarea unei metode de relaxare inofensive (tigara electronica), fata de tigarile clasice extrem de daunatoare organismului tau cat si al celor din jur.