Tigari electronice cu vitamine

Probabil titlul articolului, tigari electronice cu vitamine, v-a pus putin pe ganduri. Este vorba de tigari electronice obisnuite, insa cu cartuse cu vitamine. Cei care au lansat o gama de cartuse ce contin diferite vitamine (B, Ginseng, coenzima Q10) se numesc Solar Cigarette si sunt o companie din America.

Tigara electronica nu este numai o alternativa sanatoasa a fumatului, ci mai nou si un mijloc de asimilare a vitaminelor gratie tehnologiei si inovatiei. Dupa cum este bine stiut, coenzima Q10 este o vitamina care ajuta la intinerire, de acum, asimilarea acestei coenzime se va face prin simplul fumat al tigarilor electronice.

Despre Ginseng se spune ca fortifica organismul, etimologia cuvantului ginseng fiind din limba chineza (gin – barbat ; seng – esenta). De asemenea, Ginsengul mareste considerabil vitalitatea persoanelor batrane, creste rezistenta la oboseala si stres, punand organismul in miscare; Ginsengul contine si steroizi, de aceea – acest Ginseng este folosit si de catre atleti.

Un reprezentant Solar Cigarette a afirmat – “Ginsengul este o substanta foarte benefica, una din cele mai benefice substante care se gasesc in cartusele noastre de tigari electronice. Ginsengul se foloseste pentru a imbunatati performanta si vitalitatea, pentru a creste considerabil nivelul de energie, pentru a reduce stresul dar si pentru a imbunatati capacitatea de memorare cat si pentru a stimula sistemul imunitar.”

O idee excelenta, inovatia isi spune cuvantul inca o data, iar cei de la Solar Cigarette dau startul ideilor foarte bune legate de tigarile electronice. Cu siguranta o inovatie care va da startul suitei de tehnologii noi si lucruri benefice de implementat.