Tigara electronica la Masterchef

Zilele trecute a fost finala de la emisiunea Masterchef Romania. Un lucru interesant, pe langa emisiunea in sine si show-ul desfasurat de-a lungul seriilor este faptul ca si tigara electronica apare in emisiune.

La balconul unde stateau concurentii, aparea “fum”, ca si cand ar fi fost de tigara, lucru foarte bizar. Era foarte surprinzator acest lucru, cum de ar fi fost posibil sa aiba voie concurentii sa fumeze in timpul emisiunii? Insa, ulterior mi-am dat seama ca este vorba de o tigara electronica, atarnata la gatul concurentului Sissoko, este vorba despre o tigara electronica Ego.

Defapt, Sissoko era singurul care “fuma”, vapand o tigara electronica Ego. Este un lucru foarte bun pentru toata lumea, aceasta promovare a acestor tigari electronice, fiind conform statisticilor – cea mai buna modalitate de a renunta la fumat, cea mai buna dar si cea mai sanatoasa alternativa. Este un lucru demn de admirat faptul ca a reusit sa renunte la tigari, bineinteles cu ajutorul acestei tigari electronice.

Tuturor bucatarilor fumatori le-ar fi foarte de folos o tigara electronica, in bucatarie fiind in general cel mai bine sa nu fumezi, mai ales in timp ce se gateste ceva; insa, aceasta problema dispare o data cu aparitia tigarii electronice, care se poate folosi fara probleme.