Dekang si tigara electronica

Datorita faptului ca lichidul cu care se incarca tigara electronica este foarte important, am decis sa scriu despre producatorul de e-lichid numarul 1 din China.

Acest producator numarul 1 este Dekang. Changning Dekang Biotechnology Co se numeste aceasta companie, companie care produce lichidul Dekang. Sub aceeasi conducere se afla si Bogetech, firma lor specializata in tigari electronice.

Practic, exista doua departamente in cadrul aceleiasi firme, insa numele sunt diferite. Aceste doua departamente se afla in doua cladiri, in cadrul aceluiasi parc industrial. In urma succesului din producerea e-lichidelor, au decis sa dezvolte si productia de tigari electronice.

Compania care produce Dekang, este recunoscuta in China datorita plantatiilor de tutun pe care aceasta companie le detine.

Un motiv important ce a datorat cresterea acestei companii dar si faptului ca multi producatori de tigari electronice sustin ca ar folosi lichide Dekang, este faptul ca ei sunt recunoscuti pentru calitatea tutunului dar si a extractului de nicotina pe care acestia il folosec la e-lichid.

Aceasta companie produce cca 60.000 de litri de e-lichid, lunar. Aceasta cifra, 60.000 de litri de e-lichid inseamna 2 milioane de sticlute de 30 de ml.

Laboratoarele Dekang sunt foarte curate si recunoscute si pentru acest lucru foarte important. In aceste laboratoare exista camere speciale pentru studiul compozitiei, pentru testarile bacteriologice.

Aceste lucruri confera mult mai multa siguranta si asigura o stima acestei companii, stima si incredere, lucruri pe buna dreptate si pe merit.

Este foarte importanta achizitionarea e-lichidelor din surse cunoscute si sigure; deoarece acest e-lichid este foarte important, pentru organism si pentru sanatatea voastra.

NoSmoke.ro recomanda magazinul: TigaraElectronica-Nr1.Ro pentru achizitionarea a tot ce tine de tigari electronice, e-lichide si asa mai departe.

Un lichid de proasta calitate va poate cauza probleme si va poate afecta sanatatea, situatia difera in cazul unei tigari electronice contrafacute unde singurul lucru vizibil este faptul ca nu va satisface nevoile.