Viitorul industriei de tigari electronice

Tigara electronica, pana in momentul actual, s-a dovedit a fi una din cele mai bune metode de renuntat la fumat, precum si un dispozitiv foarte usor de folosit si foarte eficient, reusind sa ajute un numar foarte mare de fumatori sa renunte la acest viciu. Desi nu au existat reglementari cu privire la aceste tigari electronice, in viitor vor fi introduse cu siguranta.

Se pare ca in viitor, cuvantul “calitate” va fi cuvantul de ordine in aceasta industrie de tigari electronice. Calitatea tigarilor electronice a crescut de cand acestea au aparut prima oara pe piata, insa avansarea in acest sens se realizeaza constant. Este esential ca aceste tigari electronice sa fie de calitate si sa contina numai substante atestate pentru a nu pune in pericol sanatatea si organismul utilizatorilor.

De asemenea, este foarte important ca imbunatatirile sa apara in permanenta in privirea acestor tigari electronice, lucru care se intampla deja, ceea ce este foarte bine.

Numarul persoanelor ce vor sa renunte la fumat creste din ce in ce mai mult, aceste persoane cauta fel de fel de alternative si modalitati prin care sa poata renunta la acest viciu fara a-si pune sanatatea in pericol. Acest lucru avantajeaza tigara electronica, aceasta fiind inofensiva, ba chiar benefica pentru memorie – lucru demonstrat printr-un studiu. E-tigara atrage atentia majoritatii de fumatori si este catalogata ca fiind drept un produs eficient, conform testimonialelor si statisticilor. Multi cercetatori au afirmat ca tigara electronica este mai buna si mai sigura decat orice alta tigara din tutun, lucru care contribuie la popularitatea acestui dispozitiv.

La nivel national, in Romania, tigara electronica se comercializeaza in diferite magazine si pe internet.

Statele Unite ale Americii si Marea Britanie sunt locurile in care tigara electronica este cea mai populara, insa si in Europa popularitatea acestui dispozitiv este in continua crestere, devenind chiar un trend.

Multe state din SUA detin o legislatie proprie in ceea ce priveste aceste tigari electronice, insa la nivel national nu exista inca reglemantari in aceasta privinta. In tari precum Australia, unde tigarile electronice pot fi vandute numai fara nicotina, vanzarile sunt in continua crestere.

Marea majoritate a persoanelor este convinsa ca industria de tigari electronice va continua sa creasca.