Anul 2013 pentru tigara electronica

La multi ani si un an nou fericit!

Noul an, 2013, abia a inceput si deja foarte multi dintre noi am inceput sa ne punem dorinte, sperand ca noul an sa le implineasca. Persoanelor care isi doresc sa renunte la fumat, le recomandam din toata inima tigara electronica.

Renuntatul la fumat, la fel ca la orice dependenta, este ceva destul de complicat de facut. Complicat in ceea ce priveste faptul ca, daca nu exista determinare sau bunavointa, rezultatele sunt sortite esecului in marea majoritate a cazurilor. Pentru a renunta la un viciu precum fumatul este nevoie de efort, de o schimbare a stilului de viata dar si de o adaptare la viata fara tigari, lucru care nu este atat de complicat de facut pe cat suna. Exista vesti foarte bune pentru persoanele fumatoare care isi doresc sa renunte la acest viciu, desi nu au reusit pana acum.

Tigarile electronice reprezinta un real ajutor, fiind modalitatea de renuntat la fumat cu cea mai mare rata de succes din lume. Studiile arata faptul ca riscurile asociate tigarilor electronice sunt mult mai scazut fata de riscurile tigarilor traditionale. Totodata, un alt studiu – efectuat de Asociata Americana a Medicilor de Sanatate Publica arata faptul ca aceste dispozitive anti-fumat pot ajuta la salvarea unui numar de patru milioane de vieti, persoane care ar putea muri datorita bolilor provocate de tigarile traditionale, in urmatorii 20 de ani.

Ingredientele principale care se regasesc in e-lichide sunt propilen glicolul, glicerina vegetala, nicotiona si arome naturale. Tigara electronica este categoric mai sigura decat tigara traditionala, totodata, tigara electronica nu este toxica.

Totodata tigara electronica este benefica atat pentru utilizatorul direct, cat si pentru fumatorii pasivi si pentru mediul inconjurator.

In cazul in care v-ati propus sau doriti sa va propuneti acum, renuntati la fumat! Se poate, nu este complicat iar cu asistenta noastra puteti renunta in cel mai eficient mod. Viziteaza site-ul nostru: Magazin tigari electronice, nu ezitati sa ne sunati pentru asistenta, numarul de telefon este afisat pe site-ul magazinului.