Mel Gibson este utilizator de tigara electronica

Mel Gibson este unul dintre cele mai puternice nume din industria filmului, fiind un superstar Hollywood. Totodata, Mel Gibson este foarte puternic si din alta cauza, si-anume pentru faptul ca a reusit sa renunte la dependenta de tutun, dependenta pe care o avea de 45 de ani. Mel Gibson utilizeaza tigara electronica. Tigara electronica fiind cea care l-a ajutat sa renunte la viciul de a fuma. Diverse produse pe care celebrul actor le-a incercat nu au functionat pentru a-l scapa de viciul fumatului, insa tigara electronica se pare ca l-a eliberat dupa 45 de ani de fumat de acest viciu.

Inainte de a afla de e-tigara, Mel Gibson era un fumator inrait. Celebrul actor a fumat prima oara la varsta de 9 ani, tragand cateva fumuri dintr-o tigara. Din acel moment a inceput sa fie dependent de fumat. Pentru urmatorii 45 de ani, tigara a facut parte din viata acestuia, zilnic. Superstarul de la Hollywood spune ca este deseori amuzat de faptul ca a mostenit dependenta de fumat de la mama sa, care a fumat atunci cand il purta in pantece.

Trecerea de la tutun la tigari electronice nu a fost un lucru usor pentru Mel Gibson, dat fiind faptul ca era un fumator inrait si avea o dependenta puternica de nicotina. Renuntatul la fumat a reprezentat pentru acesta un triumf, avand un efect semnificativ asupra stilului de viata si de lucru al acestuia.

Mel Gibson nu este singura celebritate care a renuntat la fumat cu ajutorul tigarilor electronice, fiind foarte multe celebritati care au renuntat la acest viciu cu ajutorul tigarilor electronice.