Tigara electronica si sarcina

Tigara electronica si sarcina

Orice femeie fumatoare va avea intotdeauna probleme in momentul in care va incerca sa ramana insarcinata. Faptul ca fumatul in timpul sarcinii este foarte periculos pentru copil, este bine-stiut. Fumatul in timpul sarcinii poate afecta copilul intr-un mod foarte rau, poate declansa o nastere prematura dar si alte lucruri negative. Problema insa, este faptul ca foarte multe dintre femeile fumatoare nu pot renunta la acest viciu, fiindu-le foarte greu si avand vechime in ceea ce priveste acest viciu.

Tigara electronica este insa, solutia care ar putea rezolva problema lor, in cazul in care ar utiliza-o. Tigara electronica livreaza nicotina fumatorilor, insa tigara electronica nu contine substante cancerigene, nu pune in pericol organismul si sanatatea. Aceste lucruri sunt foarte importante si reprezinta o serie de avantaje esentiale, in special pentru femeile gravide. Exista numeroase studii si cercetari care au demonstrat faptul ca vaporii produsi de e-tigara nu sunt nocivi. Totodata, foarte multe dintre femeile fumatoare, la nivel mondial, au renuntat la fumat cu ajutorul tigarilor electronice pe perioada sarcinii, neavand efecte negative asupra lor sau a bebelusului.

Asadar, tigara electronica reprezinta solutia ideala pentru femeile care nu pot renunta la fumat, in acest fel sarcina nu va fi afectata iar viciul fumatului va fi tratat fara efecte negative si fara a se resimti tratamentul in mod special.