E-tigara cadou de 8 martie

Pentru toate femeile fumatoare din lume, indiferent ca este vorba de mama, matusa, vecina sau colega de serviciu, tigara electronica este un cadou ideal cu ocazia Zilei Femeii, 8 Martie. Fie ca au pomenit de e-tigara si s-au aratat interesate de beneficiile acestui dispozitiv anti-fumat, fie ca nu au auzit inca de acest dispozitiv, e-tigara este cu siguranta un cadou de pretuit si un gest de afectiune.

Cu siguranta, momentul in care persoana de langa tine iti demonstreaza faptul ca tine la tine, la sanatatea ta si la bunastarea ta, acel moment este o adevarata bucurie ce iti confera stare de siguranta. Tigara electronica este dispozitivul anti-fumat cu cea mai mare rata de succes din lume, avand succes si bucurandu-se de o popularitate foarte mare la nivel mondial, nu numai la nivelul Romaniei. Popularitatea si succesul de care e-tigara se bucura sunt datorate faptului ca este eficienta si reuseste cu succes sa salveze sanatatea utilizatorilor, fumatorilor pasivi si bunastarea mediului inconjurator prin calitatile sale.

Tigarile din tutun sunt foarte nocive, atat pentru fumatori cat si pentru restul persoanelor care sunt obligate sa devina fumatori pasivi dar si pentru mediul inconjurator, poluandu-l. Insa, cu ajutorul tigarii electronice, aceste lucruri sunt de domeniul trecutului. Numeroasele avantaje ale e-tigarii demonstreaza beneficiile acestor tigari electronice.

O idee minunata de cadou o reprezinta tigara electronica. Iar acest cadou poate fi oferit sub forma unui kit de tigara electronica.

Printre recomandarile noastre se regasesc:

Kitul complet – DSE901 de la Vipercig

Kitul complet – Elipse de la Vipercig (model recomandat in mare parte femeilor)

Pentru oferta completa si pentru catalogul intreg de produse – tigari electronice, recomandam site-ul: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro