Va uram Paste fericit!

Dragi vaperi, am ajuns in perioada sarbatorilor pascale. Sf. Pasti reprezinta una dintre cele mai importante sarbatori din an, considerat chiar drept cea mai importanta sarbatoare. Ne bucuram ca urmariti blogul NoSmoke cu interes si ca ati renuntat sau incercati sa renuntati la fumat, nu va dati batuti pentru ca se poate!

Cu siguranta stim cu totii zecile de efecte negative doar asupra sanatatii ale fumatului, ca sa nu mai vorbim despre efectele negative din punct de vedere financiar, din punct de vedere ecologic si asa mai departe. Fumatul este un viciu foarte raspandit, din pacate. De asemenea, fumatul reprezinta si o patima. Asadar, dupa cum am invatat din postul Sf. Pasti, este bine sa ne infranam si sa renuntam la patimi, cu cat mai repede cu atat mai bine. Renuntatul la fumat poate reprezenta un cadou minunat atat pentru propria persoana cat si pentru persoanele din jur (nu veti mai contribui la fumatul pasiv), pentru mediul inconjurator si natura (nu veti mai contribui la poluare si mizerie) dar totodata si un sacrificiu demn de admiratie.

Ne bucuram ca sunteti alaturi de NoSmoke.ro. Fie ca lumina invierii Domnului sa ne mangaie sufletele si sa ne aduca pace.

Va uram Paste fericit!